02 November, 2007

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ




Αγαπητοί αναγνώστες, σας γράφω με βαθειά ανυσηχία μα και συγκίνηση γιατί όσα μόλις μου αποκαλύφθησαν δεν θα μπορούσε να τα συλλάβει ούτε ο πιό ευφάνταστος νους.Η φαντασία όμως ωχριά μπροστά στην πραγματικότητα... Εδώ και πολλά χρόνια, η ομάδα μου και εγώ, ήμασταν στα ίχνη ενός κρυφού και φοβερού εχθρού,ο οποίος ,σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι ηλικίας 3546 ετών.Όσες φορές πλησιάσαμε σ'αυτόν και ήμασταν μια ανάσα απ'το να τον ξεσκεπάσουμε, ξεγλιστρούσε με κάποιον σατανικό τρόπο και γελούσε πίσω από την πλάτη μας.Σε διάφορες αποστολές η ομάδα μου έχει χάσει ορισμένα από τα πιο ικανά της στελέχη στον αγώνα εναντίον αυτού του μιάσματος.Ήρθε όμως η ώρα του θριάμβου και της δικαίωσης.Μετά από αδιάκοπους και επίπονους αγώνες, είμαστε πλέον σε θέση να τον ξεμπροστιάσουμε και να θέσουμε την παγκόσμια κοινότητα προ των ευθηνών της.Οι στιγμές είναι ιστορικές μα και τραγικές συνάμα γιατί ποιός θα το πίστευε πως αυτός ο καλός οικογενειάρχης, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας δεν ειναι άλλος από τον μεγαλύτερο εχθρό του Ελληνισμού, τον φονέα των ηρωικών ΕΛ που έπεσαν μαχόμενοι στη μάχη εναντίον των μιαρών, δεν είναι άλλος από τον ειδικό απεσταλμένο των νεφελίμ στην επιφάνεια της γής με μοναδικό σκοπό να εξωντόσει κάθε τι Ελληνικό, κάθε τι ανθρώπινο, κάθε τι σοσιαλιστικό.Θα σας πω όμως την ιστορία από την αρχή, τουλάχιστον όσα μας είναι γνωστά μέχρι τώρα που σας γράφω γιατί συνεχώς φτάνουν καινούργιες πληροφορίες για την υπόθεση.
Οι πρώτες αναφορές για το άτομό του ανάγονται στην εκστρατεία του Ιάσωνα στην Κολχίδα όπου αυτός ,μένοντας πάντα στη σκιά, ήτανε ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ του μικρού πλοιαρίου που προσπάθησε να παρεμποδίσει την έξοδο της 'Αργούς" από το εχθρικό λιμάνι των νεφελίμ. Αργότερα τον συναντάμε στην αρπαγή της ωραίας Ελένης, ας μη μας ξεφεύγει το ΕΛ στην αρχή του ονόματός της,από τον πρίγκηπα νεφελιμ Πάρη, όπου αυτός ήταν ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ του πλοίου που τους φυγαδευσε στην Τροία.Παντοτε είχε μια παράξενη σχέση με την θάλλασα και ίσως έτσι εξηγήται ο κατοπινός ισχυρισμός του οτί κατάγεται από τον Πειραιά.
Στη συνέχεια οι ιστορικές παρουσίες του πυκνώνουν.Από τον μεγάλο Οδυσσέα που θαλλασοδερνόταν μέχρι τις μεγάλες ναυμαχίες με τους νεφελίμ στη Σαλαμίνα και αλλού ,ήταν πάντα εκεί επιτελόντας το μιαρό του έργο.Την Βυζαντινή περίοδο τον βρίσκουμε ως ναυαρχο του στόλου των χθονίων με το όνομα Πίρι Ρέις και την εποχή της μεγάλης του έθνους παλιγενεσίας κυβερνήτη της ναυαρχίδας των νεφελίμ που βύθισε ο θρυλικός ελοχίμ πυρπολητής Κανάρης έξω από τις κανάριες νήσους.Στα νεώτερα χρόνια, ήταν ο μισητός ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΠΑΡΑΣ που έσπειρε τον τρόμο στον δημοκρατικό στρατό τα χρόνια του εμφυλίου. Επίσης ήταν ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ του Σισμικ όταν οι νεφελιμ προκάλεσαν τον ηρωικό ΕΛ πρωθυπουργό Α.Γ.Π .΄Τις στιγμές που μιλάμε, ήδη κυκλοφορεί στο διαδύκτιο με το όνομα καπετανκ που παραπέμπει στο προσωνύμιό του αλλά και στο τάνκερ που υποστηρίζει για αρχηγό της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης , με σκοπό βέβαια τον αφανισμό της.Αγαπητοί αναγνώστες οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές.Τώρα που αποκαλύφθηκε ο προδότης που ζει αναμεσά μας είναι χρέος του καθενός να προστατεψει την ιερή γη των ΕΛ ΕΛ-ΛΑΣ με όποιον τρόπο μπορεί.
Υ.Γ Θα επανέλθω σύντομα με νεώτερα.

7 comments:

Anonymous said...

NA KANOYME KAI MIA ANAΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ
ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΕΛΟΧΙΜ
ΜΗΝ ΤΑ ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΑ ΕΤΣΙ?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Γιαχόβου

Anonymous said...

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ
Γ.Α.ΜΑ.Π.ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
ΚΟΚΟ
ΜΠΙΛΙ

Anonymous said...

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΘΑΝΕ
Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ
ΠΑΡΕ ΡΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ F16

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΣ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Anonymous said...

ΧΩΡΙΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΟΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ

ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ

....ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ? ΝΑ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ

Anonymous said...

Έναρξη blog 8 οκτωβρίου, καταιγισμός εμπνευσμένων posts για 20 ημέρες και από τις 2 νοεμβρίου και μετά ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ......
Χωρικέ πάλι δείχνεις σημάδια παραίτησης, πασοκτσίδικης και παοκτσίδικης τσαπατσουλιάς και αφήνεις ημιτελή την προσπάθεια σου απογοητευμένος από τη μικρή -εώς και ανύπαρκτη - απήχηση των απόψεων σου στον κουρασμένο κόσμο της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης...........
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, το κίνημα και ο μπάονγκ περιμέναμε να είσαι καυστικός, αιχμηρός και να καταθέσεις το όραμα σου για ένα προοδευτικό διαδίκτυο.
Δυστυχώς η στροφή σου σε μεταφυσικές μπαρούφες του στυλ νεφελίμ, καραπιπερίμ και σεκερίμ σε εκθέτουν και αποδεινύουν ότι ο αστικός και πολυτελής τρόπος ζωής που έχεις υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια σε έχει απομακρύνει από τη λαϊκή σου καταγωγή που τόσο αγαπήσαμε κατά το παρελθόν.
Κόψε τα τζακούζια και πούλα καρπούζια για να ξαναβρείς την έμπνευση σου, αλλιώς κάνε κανένα μπλογκ για lifestyle στην Κοζάνη με trendy προτάσεις για lounge καταστάσεις....
Τέλος πάντων, να ξέρεις ότι ακόμη δεν έχεις χάσει τα ερείσματα σου στον παλαιοπασοκικό χώρο, σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε και ελπίζουμε σύντομα να μας διαψεύσεις δημοσιεύοντας την πολυαναμενόμενη ποιητική σου συλλογή.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς,

beniskos

Anonymous said...

benisko καμμιά σχέση με τον Benny πάιζει?

Anonymous said...

Άνδρα χαρουπογέννητε
βαρβατοτσαμασφύρη
στους ουρανούς σε γύρευα
σε βρίσκω στο Ζεφύρι...

Να μη με λεν όπως με λέν
-πάντως Ροδούλα όχι-
αν δεν σε κάνω να σε κλαίν'
πιασμένο στην απόχη

Είμαι γυναίκα του μπελά
κι υψήστου επιπέδου
κι όστις στο μάτι μου κολλά,
τον ρίχνω του δαπέδου...